Lesscarbs Lesscarbs
Varmrökt röding med basilikamajonnäs – supersmarrigt!

Varmrökt röding med basilikamajonnäs – supersmarrigt!

Detta var det godaste jag ätit på länge. Älskar verkligen varmrökt fisk. Påminner mig om när min farfar brukar röka sik.

 

 

Varmrökt röding med basilikamajonnäs

 

1 varmrökt röding räcker till fyra personer. Tycker du att det blir lite per person kan du mjukkoka några ägg till eller några skalade räkor.

Sås till 4 personer:

 

Gör så här

  1. Följ instruktionerna för majonnäsen.
  2. Mixa basilikabladen i slutet, alternativt finhacka ner den.
  3. Smaka av med citron.

 

Till salladsbädden på varje tallrik:

  • 1 näve smörstekt broccoli
  • 1 avokado
  • några tomater
  • skivad purjolök.(Eller vad du nu har hemma eller är sugen på).
    Låt inte mina tips stå i vägen för utbudet i ditt kylskåp. 🙂

 

Tips!

Gillade du det här receptet? Kolla in mitt recept på varmrökt lax med sallad och dillmajo

Annons

Kommentera