Giftfria presenter

Beurer – Hälsa och välmående (mina favoriter)

Annonssamarbete med Bodystore.com

Beurer har en hel rad grymma grejer. Det var först när jag insåg av två av mina favoriter, en i badrummet och en i köket kom just från Beurer som jag insåg att dessa kom från samma märke och jag började utforska märket ännu mer. Då hittade jag några fler guldkorn.

Beurer har alltså en hel rad sköna grejer. Jag är väldigt selektiv och tycker att det är superviktigt att jag verkligen gillar och använder de produkter jag tipsar om. Så är fallet med Beurer, flera av produkterna använder jag dagligen, favoriterna, förutom ansiktsborsten då såklart, är spegeln, köksvågen och kroppsborsten. JA! Du läste rätt! Hur många gånger har inte jag och mina Instagram-följare pratat om och önskat oss en ansiktsborste fast för kroppen? När jag insåg att det fanns en och hela min affärsidé raserades (jag är ju ingen prylgalning så jag har inte 100 koll på allt på marknaden) så insåg jag att den redan var uppfunnen och jag kände mig lättad att jag inte behövde börja rodda med produktutveckling, haha!

Beurer Rabattkod – 20 % på allt!

Mellan den 12-18 juni (fram till 23:59) får du som läser min blogg 20 % rabatt på allt från Beurer, detta gäller även redan rabatterade varor.

Använd koden: LESSCARBS

Skönhet och hälsa

Jag tänkte berätta mer om mina favoriter och hur jag och du kan använda dem. Jag börjar med den jag redan tipsat om ett antal gånger, nämligen the ansiktsborste!

Ansiktsborste FC45

Den här kompisen har ju en helt eget maxat inlägg, den säljer som smör och alla älskar den som testar! Det tror jag att du också kommer att göra, läs gärna inlägget – Använda ansiktsborste. Du kan byta ut borsthuvudet till ett nytt när du tycker att den är för sliten, och den drivs av batterier.

Giftfria julklappstips
Den är underbar. Punkt och slut.

Ansiktsborste – ”den andra” FC49

Ansiktsborste FC49

Om du har väldigt känslig hy eller är mer intresseras av massage för ansiktet (huden samt underhuden) är den här rosa borsten, som mer är som en massage-borste ett väldigt trevligt alternativ. Den är gjord av silikon och har en vibrationsteknologi som stimulerar blodcirkulationen och är poppis inom anti ageing. Den har även en porrengörande effekt.

Jag använder personligen inte fondation och har aldrig gjort heller, men om jag gjorde det skulle jag nog älska att ta bort det med denna borste, eftersom den är enkel att tvätta av sen (den är vattentålig) och för att det verkligen känns som att den rengör och kommer åt på en större yta än ansiktsborsten, vilket är skönt om man har mycket smink i ansiktet.

Jag känner mig lite partisk i frågan eftersom jag ÄLSKAR min ”vanliga” ansiktsborste, men jag vet många som har en sån här istället och älskar den, du får helt enkelt se vad du tror att du kommer att gilla bäst, båda är toppen!

FC49 Facial brush har 15 intensitetnivåer. Den fungerar på alla hudtyper och eftersom den har tre olika rengöringszoner kan du anpassa till just ditt ansikte. Den stänger av sig automatiskt efter 15 minuter.

Den är batteridriven upp till 4 timmar på högsta nivån (level 15) och du kan ladda batterierna som tar ungefär 2 timmar. Den är mindre än min vanliga borste och får plats i en mindre necessär och väger bara 65 gram.

Beurer ansiktsborste

Spegel med belysning och 7x förstoring

Min bästa vän! Eller kanske min mans bästa vän, haha! Nu har jag inte längre behov av att vara i badrummet och sminka mig och fixa när vi ska iväg, utan nu funkar det perfekt att sitta varsomhelst. Mina bästa grejer med denna spegel:

 1. Den har belysning
 2. Den har en vanlig spegel och en 7x förstoring
 3. Superbra present, min mamma fick en och blev så glad!
 4. Den är snygg!
Beurer
Spegel spegel på bordet där.
Beurer sminkspegel

Kroppsborste

Kroppsborste

Här kommer den alltså, ansiktsborsten fast för kroppen. Jag insåg att jag alltid velat ha den efter att jag köpt ansiktsborsten. Jag använder den ofta i duschen. Den har två olika borsthuvuden som fungerar för alla hudtyper och ger en djuprengörande peeling. Eftersom borstarna är avtagbara och du kan välja om du vill använda det längre handtaget eller inte kan du anpassa det lite som passar dig. På benen tycker jag att det är skönare att inte ha de längre handtaget, medan det är ett måste på ryggen.

Några fördelar med denna:

 • För alla hudtyper
 • Uppladdningsbara batterier
 • Avtagbart borsthuvud för smidig användnin
 • 2 varianter av borsthuvud
 • Vattentålig för både dusch och bad
Beurer kroppsborste
Du kan enkelt använda de olika borsthuvudena utan det långa handtaget för mer precision.
Beurer kroppsborste
Här ser du de olika borsthuvudena, den vita är mjukare och den med krysset är lite hårdare.

Köksvåg – liten och smidig

Jag har haft ett gäng köksvågar genom åren och ingen har varit lika liten och smidig som den här! Den får plast i det minsta av kök, och jag använder vågar ofta! Speciellt när jag bakar. Den har alla funktioner som du behöver, med 1 grams noggrannhet, maxbelastning på 5 kg och du kan ställa den mellan g, oz, ml, lb:oz, fl.oz

Beurer köksvåg
Så slimmad, älskar den. Finns även i ett gäng andra färger/mönster.
Beurer köksvåg

Beurer Aktivitetsmätare

Aktivitetsmätare

Jag har länge velat testa en aktivitetsmätare som flera kompisar på mitt gym har. Jag testade denna från Beurer och vi har inte haft en så lång relation ännu, men så länge vi känt varandra har vi haft en bra relation.

Det jag gillar mest är att man kan tracka sin sömn (med en app som man laddar ner gratis) men även se tid, puls och steg, med mera. Den är slimmad och jag använder den även med snyggare outfits.

Några fördelar med denna:

 • Dataöverföring med Bluetooth®
 • Aktivitetsmätning: antal steg, distans, kaloriförbrukning, aktivitetslängd och måluppfyllelse. 
 • Sömnmätning: Registrerar sömnrörelser och sömntid
 • Visar meddelanden för samtal, texter och meddelanden (WhatsApp & Facebook Messenger).
 • Larmfunktion: väcker dig (men inte din partner) med vibrationslarm.
 • Laddare: USB-kabel ingår.
aktivitetsklocka
Passar även till finkläder.
pulsmätare
Här ser vi min vilopuls, om än lite renoveringsuppjagad.

Andra produkter som syns i bild

Jag brukar alltid få frågan vart jag hittar det enda och andra samt vad som mer syns på bild. Därför samlade jag de mest framträdande sakerna här nedan. Enjoy!

Hoppas att du gillade detta inlägg och att du kanske hittade något du tänkt på ett tag eller vill testa. Flera saker är också fina presenter, som spegeln till exempel. Jag köpte en till min mamma förra julen som hon älskar och använder den väldigt ofta. Jag har även gett bort ansiktsborstar som varit väldigt uppskattade av yngre och äldre.

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

4 kommentarer

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök