Saffransalioli – passar superbra till fiskrätter!

Den här aliolin är underbart god att äta tillsammans med fisk och smörstekta grönsaker eller varför inte fiskgrytan, som på bilden. Tryck nedan för att läsa hela receptet!

 

 

Saffransalioli

 

Ingredienser till drygt två deciliter:

 

Gör så här

  1. Riv/pressa ner vitlöken och häll i saffranet i majonnäsen.
  2. Låt gärna stå och dra en stund.
  3. Klart!Toppengod till min fiskgryta, som sagt.

Saffransalioli

 

Tips!

Kolla gärna in min hemmagjorda romsås

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.