Min farmor gjorde alltid en underbar remouladsås när jag metade abborrar som liten. I den var det alltid curry, bostongurka och äpplen. Jag har nu gjort om den så den passar min livsstil. Farmor är och kommer alltid vara levande i mitt minne, och framförallt när jag äter fisk tillsammans med curry. Tryck nedan för att komma till receptet!
Remouladsås
Ingredienser till drygt 1 dl:
- 1/2 dl majonnäs (min 10-sek majonäs hittar du här)
- 1 msk cream fraiche
- 1/2 dl grovt hackade cornichoner
- 1 tsk curry
- Några droppar citronsaft
- Några stänk cayennesås/sriracha
- Några cm av det gröna på purjolöken
- Salt, peppar efter smak
Gör så här
- Hacka cornichonerna grovt, gör tunna ringar av purjolöken.
- Blanda samman alla ingredienser, smaka av med salt och peppar.
- Servera tillsammans med en god bit fisk och grönsaker.
0/5
(0 Reviews)
2 kommentarer
bra recept
Vad härligt!