Remouladsås – supergod och väldigt enkel att göra

Inlägget innehåller köplänkar till Bodystore

Min farmor gjorde alltid en underbar remouladsås när jag metade abborrar som liten. I den var det alltid curry, bostongurka och äpplen. Jag har nu gjort om den så den passar min livsstil. Farmor är och kommer alltid vara levande i mitt minne, och framförallt när jag äter fisk tillsammans med curry. Tryck nedan för att komma till receptet!

Remouladsås

Ingredienser till drygt 1 dl:

  • 1/2 dl majonnäs (min 10-sek majonäs hittar du här)
  • 1 msk cream fraiche
  • 1/2 dl grovt hackade cornichoner
  • 1 tsk curry
  • Några droppar citronsaft
  • Några stänk cayennesås/sriracha
  • Några cm av det gröna på purjolöken
  • Salt, peppar efter smak

Gör så här

  1. Hacka cornichonerna grovt, gör tunna ringar av purjolöken.
  2. Blanda samman alla ingredienser, smaka av med salt och peppar.
  3. Servera tillsammans med en god bit fisk och grönsaker.
0/5 (0 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.