Parmachips

Parmachips eller andra köttchips – salt och supergott!

Det är riktigt gott med torkat kött ibland. Smula över sallad eller äta som chips. Du kan torka allt lufttorkat kött på samma sätt. låt fantasin sätta gränserna och testa dig fram.

 

Parmachips eller andra köttchips

 

Gör så här

  1. Lägg ut valfritt lufttorkat kött på en plåt med bakplåtspapper.
  2. Ställ in i 180 grader 5-8 minuter beroende på ugn och kötttyp.
  3. Ta ut, låt svalna, ät – och njut!

 

 

Tips!

Kolla även in mina ostchips eller wild chips bollar

5/5 (1 Review)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök