Wrap med spenatröra, oliver och fetaost – Veg/LCHF

Köttfri måndag, sugen som 17 på spenat… Perfekt med en wrap! Enkelt också (såklart) haha.

 

Wrap med spenatröra, oliver och fetaost

 

Ingredienser till 2 hungriga personer eller 3 mindre hungriga:

  • 1 sats pizzabotten
  • 400 g fryst bladspenat
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 dl cream fraiche
  • Herbamare, peppar och chiliflakes efter smak
  • 1 näve av dina godaste oliver, ta kärnfria så du slipper uppsöka tandläkare.
  • 1 pkt fetaost (100-150 g)

Gör så här

  1. Följ receptet för pizzabotten, medan den gräddas gör nästa steg.
  2. Grädda gärna upp till 15 minuter. (Låt inte botten vila för länge innan den ska ätas, den kan spricka då när du rullar ihop den).
  3. Fräs spenaten så vattnet försvinner, tillsätt vitlök (riven/pressad) crème fraiche och kryddor.
  4. Bred ut spenaten på pizzabottnen, lägg på oliverna och smula över fetaosten.
  5. Rulla ihop, dela sedan i två/tre delar.
  6. Klart!

    Gott att doppa i god olivolja och salt!

 

Wrap med spenatröra

 

Tips!

Kolla även in min sesamwrap och omelettwrap

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

4 kommentarer

Fantastiskt recept! Degen är säger suverän till pizza också. Älskar din blogg, du har alltid de godaste recepten 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.