Köttfri måndag, sugen som 17 på spenat… Perfekt med en wrap! Enkelt också (såklart) haha.
Wrap med spenatröra, oliver och fetaost
Ingredienser till 2 hungriga personer eller 3 mindre hungriga:
- 1 sats pizzabotten
- 400 g fryst bladspenat
- 1 vitlöksklyfta
- 1 dl cream fraiche
- Herbamare, peppar och chiliflakes efter smak
- 1 näve av dina godaste oliver, ta kärnfria så du slipper uppsöka tandläkare.
- 1 pkt fetaost (100-150 g)
Gör så här
- Följ receptet för pizzabotten, medan den gräddas gör nästa steg.
- Grädda gärna upp till 15 minuter. (Låt inte botten vila för länge innan den ska ätas, den kan spricka då när du rullar ihop den).
- Fräs spenaten så vattnet försvinner, tillsätt vitlök (riven/pressad) crème fraiche och kryddor.
- Bred ut spenaten på pizzabottnen, lägg på oliverna och smula över fetaosten.
- Rulla ihop, dela sedan i två/tre delar.
- Klart!
Gott att doppa i god olivolja och salt!
Tips!
Kolla även in min sesamwrap och omelettwrap
5/5
(2 Reviews)
4 kommentarer
Fantastiskt recept! Degen är säger suverän till pizza också. Älskar din blogg, du har alltid de godaste recepten 🙂
Tack vad snällt sagt. 🙂 Roligt att du uppskattar maten. <3
Hej, Kan man använda tortilla istället för pizza botten?
Vilket recept tänkte du på på tortilla? Du kan självklart ta vilken wrap du vill 🙂