matlador

Veckans matlådor

Så var det dags igen som varje vecka att göra matlådor. Snabbt som attan ska det gå tycker jag. Och det gör det om man lagar över 90 % i ugnen 🙂 

Den här gången blev det 3 varianter av kyckling. Just kyckling tröttnar jag aldrig på i matlåda, så länge jag varierar tillbehören. Och just den här gången ska jag erkänna att matlådorna inte ens räckte till mig, min syster fick fyra och min man fick tre. 🙂

Jag kryddade all kyckling med herbamare, och hälften med salvia och hälften med stark garam masala som jag köpte i Indien för länge sedan. Ugnstekte sedan dem på cirka 175 grader tills de uppnådde 72 grader.

Till detta gjordet jag ungsstekt kålrot och blomkål samt low carb rice med spenat och vitlök. Grönsakerna tog cirka 30 minuter och riset cirka 15.

Till detta får man sedan ha smör, avokado eller bara en god olivolja.

 

blomkalspopcorn

 

low-carb-rice

0/5 (0 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

1 kommentar

När du gör matlådor i förväg, fryser du in dem då? Eller håller det sig under en hel arbetsvecka i kylskåpet? Jag skulle gärna göra massor i förväg men tycker inte att allt blir gott att frysa och så är jag rädd att det ska bli dåligt om jag har det för länge i kylskåpet.

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök