Low carb rice med spenat och vitlök

Dela på facebook
Dela på email
Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore

Nu har jag också testat, lagat och ätit low carb rice med 0 % kolhydrater. Mums! Här med spenat och vitlök, en riktig favoritkombination. Du kan självklart använda riset precis som du önskar och till vad som helst.

Riset hittade jag hos Bodystore. Riset har samma konsistens som konjaksnudlar, det är samma produkt bara en annan form enligt mina teorier. Innehåller 0,4 % kolhydrater per 100 gram för den som tycker det är intressant. 🙂

Du köper riset på Bodystore (adlink).

Receptet beräknas till 4 portioner:

  • 2 paket Low carb rice
  • 1 påse fryst ekologisk bladspenat
  • 2 msk koksomjölk eller grädde
  • Vitlök, herbamare och peppar
  • Kokosolja

Gör så här:

  1. Skölj riset i vatten och låt rinna av i durkslag.
  2. Tina spenaten i torr panna så den blir ”torr”
  3. Blanda ner riset, kokosmjölk, vitlök, herbamare efter smak och peppar. Låt värmas några minuter.
  4. Jag slänger ner en extra klick kokosolja för lite mera fett, men detta är valfritt.
  5. Klart!

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

2 kommentarer

Jag kan inte använda mitt kort att betala med . Kan jag använda blomkål istället? Eller blir det för mycket kolhydrater?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Få mitt gratis inspirationsbrevEtt mejl i veckan som gör dig glad. Fullt med recept, veckomenyer, tips, bilder och unika erbjudanden.
Prenumerera här →