Detta är kanske den godaste snabbmaten! Behövs bara god korv och några min att göra majo (förslagsvis medan man steker kål/korv) Passar även bra i matlådan.
Stekt vitkål, kryddig korv och majonnäs
Ingredienser till 4 personer:
- 1/2 vitkålshuvud
- Ca 500 gram Kryddiga korvar (brukar välja chorizo med hög kötthalt)
- 1 sats 10 sek majo
- Kokosolja att steka i samt salt
Gör så här
- Strimla vitkålen och stek den i rikligt med kokosolja. Salta efter smak.
- Stek korvarna. Picka dem med en gaffel så de inte spricker.
- Följ instruktionerna för majonnäsen. Jag hade dock denna gång dubbelt så mycket citron och 2 dl smält smör istället för 2 dl olja (så alltså 2 dl smör + 1 dl olja)
- Klart!
Servera gärna med en god sallad.
Tips!
Gillade du det här receptet?
Då borde du kolla in min snabba korvstroganoff med blomkålsris
0/5
(0 Reviews)