Stekt vitkål, kryddig korv och majonnäs

Stekt vitkål, kryddig korv och majonnäs – LCHF “snabbmat”

Inlägget innehåller köplänkar till Bodystore

Detta är kanske den godaste snabbmaten! Behövs bara god korv och några min att göra majo (förslagsvis medan man steker kål/korv) Passar även bra i matlådan.

Stekt vitkål, kryddig korv och majonnäs

Ingredienser till 4 personer:

Gör så här

  1. Strimla vitkålen och stek den i rikligt med kokosolja. Salta efter smak.
  2. Stek korvarna. Picka dem med en gaffel så de inte spricker.
  3. Följ instruktionerna för majonnäsen. Jag hade dock denna gång dubbelt så mycket citron och 2 dl smält smör istället för 2 dl olja (så alltså 2 dl smör + 1 dl olja)
  4. Klart!
    Servera gärna med en god sallad.

Tips!

Gillade du det här receptet?

Då borde du kolla in min  snabba korvstroganoff med blomkålsris

0/5 (0 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök