Nötfärsbiffar med rostad fänkål och mozzarella

Inlägget innehåller köplänkar till Bodystore

Jag ville ha någon rolig smaksättning på biffarna och hittade fänkålen… Jaha tänkte jag. Kan det bli nått? Och det blev det verkligen, så smaskens! Gör förresten biffarna på vilken färs du vill, kycklingfärs är gott!

Nötfärsbiffar med rostad fänkål och mozzarella

Ingredienser till fyra portioner nötfärsbiffar:

Gör så här

  1. Torr-rosta fänkålsfröna i en panna.
  2. Mortla dem och blanda ihop med övriga ingredienser utom mozzarellan.
  3. Dela mozzarellan i tolv bitar.
  4. Dela upp färsen i tolv bitar och göm en mozzarellabit i varje biff.
  5. Stek på medelvärme i smör tills de är genomstekta.
  6. Servera gärna med lite fänkålsfrön.

Tips!

Om du gillade det här receptet kan jag även rekommendera mina saftiga fetaostbiffar

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.