Detta är egentligen historien om kalkonresterna som förvandlades till en ny rätt, pulled turkey in 1,5 h ungefär. Supergott och enkelt, fem min att blanda, resten är tiden som spisen behöver.
Pulled turkey
Ingredienser till ca 3-4 pers:
- Köttet från ca 2 kg av mina kalkonvingar (för mig var det knappt 5 dl kött)
- Marinaden från min pulled beef, (men ta bort rödvin, lök, vitlök, cream fraiche och grädde)
- 1 sats coleslaw
Gör så här
- Följ recepten, men det räcker att du kokar kalkonen ca 1,5 h på medelvärme med tättslutande lock.
- Tillsätt mer vatten om det blir för torrt, och ta av locket om det blir för vattnigt.
- Servera med en generös klick crème fraiche och gräslök eller andra färska örter.
Vill du ha någon wrap kan du göra min pizzabotten till ca 4 mindre wraps.
Tips!
Gillade du det här receptet? Då kan jag rekommendera min pulled pork taco
0/5
(0 Reviews)