Meatza med rostad lök och chimichurri – smarrig variant på pizza!

Inlägget innehåller köplänkar till Bodystore

Igår skulle vi fira in sommaren med min bästa vän och min syster. Min syster har aldrig(?) ätit meatza, och jösses vad hon tyckte om det! Löken gjorde det hela extra gott tyckte min man. Jag är beredd att hålla med.

Meatza med rostad lök och chimichurri

Ingredienser till fyra personer:

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Dela lökarna i båtar och ringla över olja (jag använde kokosolja) salta och baka i ugnen cirka 20 minuter. Låt dem få ganska mycket färg.
  3. Följ instruktionerna för meatzan.
  4. Följ instruktionerna för min chimichurri
  5. Stek zucchinin och dela de soltorkade tomaterna och fördela över meatzan tillsammans med löken. Servera med chimicurri och gärna en sallad.
Meatza med rostad lök och chimichurri
Detta är verkligen en stor favorit, starkt (om man vill), surt, oljigt, vitlökigt, persiljigt.. Allt jag gillar i en skål!

Tips!

Gillade du det här receptet? Då borde du även kolla in min blomkålspizza utan ost

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

10% rabatt hos Aimn

Rabattkod: LESSCARBS10

(Gäller även pågående rea!)

Gå till Aimn