korvstroganoff

Korvstroganoff och ris – barnsligt gott!

Inlägget innehåller köplänkar (adlinks)

Korvstoganoff är verkligen gott. Och enkelt och snabbt. Det gäller bara att krydda med tillräckligt mycket ”stråganoff” som min man sa till sin kollega som blev helt förvirrad och trodde att hon missat den viktigaste kryddan när hon lagade det. Det här är barnens favorit! 

Korvstroganoff äter vi gärna de gånger vi äter korv. Det är supersmarrigt tycker jag. Och praktiskt att inte behöva ketchup som barnen annars är lärda från förskolan att man ska ha till korv. Jag och barnen är också väldigt förtjusta i det där low-carb riset som jag brukar skriva om då och då. Har du inte testat det tycker jag att det är dags. Med en god sås är det kanon!

Riset hittar du här (adlink till Bodystore.com)

När det kommer till korv så väljer du den bästa du hittar, vi ska inte glömma att det är det man gör oftast som spelar mest roll och en korv med lägre kötthalt vid en måltid är ingen sak i världen. Måttlighet kommer man långt med. Jag äter hellre detta tillsammans med mina barn en kväll efter Sixtens dans än ställer mig och lagar annan mat till mig själv. Det är ju så gott! Och det är också viktigt tycker jag.

Korvstroganoff

Korvstroganoff

Det finns två recept sedan tidigare här på Lesscarbs med just korvstroganoff, så varför uppfinna hjulet igen? Det finns en med och en utan mejerier, det är egentligen samma recept bara att mejerierna är utbytta. Den mejerifria med kokosmjölk eller kokosgrädde har fått fina omdömen och många menar att den är god ”trots” kokos, haha.

Något som är gott att servera till annars är blomkålsris! Det är ju snabbt och enkelt ordnat. Det är perfekt

korvstroganoff
Vi hinner inte vänta på att du tar bild mamma. Sa Sixten. Jo tack…
korvstroganoff
Det är härligt att de är intresserade i alla fall 🙂 Det värmer mitt hjärta.

 

0/5 (0 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök