Heurekakyckling med grönsaker och chilimajo

Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore

Detta är kärlek på en tallrik. En enkel, mättande sallad och en otroligt saftig kycklingfilé och en god majo med chili.

Heurekakyckling med grönsaker och chilimajo

Ingredienser till en portion:

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Salta kycklingfiléen och strö över Heureka*. (har du inte Heureka kan du ta andra kryddor du gillar)
  3. Stek i ugnen tills den tjockaste delen av filéen når 72 grader. Det tar cirka 15 minuter. Jag brukar steka ett helt kilo kyckling samtidigt och variera veckans luncher.

Salladen (lägg i botten av tallriken):

  • 1 näve smörstekt broccoli
  • 1 avokado
  • Några oliver
  • Basilikablad

Majonnäsen (blanda samman följande):


*Jag använder den ekologiska kryddblandningen Heureka från Herbaria. Den passar det mesta: kött, fisk, fågel och i yoghurt och gratänger.

Tips!

Gillade du det här receptet? Kolla in min kål och kycklingsallad

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

10% rabatt hos Aimn

Rabattkod: LESSCARBS10

(Gäller även pågående rea!)

Gå till Aimn