Igår blev det varm och krämig middag i form av vitkålsgratäng och heurekakryddad kyckling! Barnen älskade allt utom gratängen, haha. De fick lite andra grönsaker och yoghurtdipp istället.
Grekisk kyckling med vitkålsgratäng
Ingredienser:
- Min vitkålsgratäng
- 900 g kycklingfilé
- 1,5 msk heurekakrydda (supergod krydda för grillat, färsrätter, fisk, grönsaker och yoghurt)
Gör så här
- Följ receptet för vitkålsgratängen.
- Lägg kycklingen i en ugnsfast form.
- Strö över kryddan på båda sidorna.
- In i ugnen (175 grader) tills de uppnår 72 grader. (Cirka 20 minuter).
- Klart!
Tips!
Gillade du det här receptet? Då borde du även kolla in min kycklinggryta med vitlök och ingefära eller rättikagratäng
0/5
(0 Reviews)