Pannacotta med kanel och kardemumma – kanondessert!

Inlägget innehåller köplänkar till Bodystore

Jag skulle kunna äta pannacotta varje dag. Utan tvekan. Detta är ett av mina mest uppskattade recept.

Pannacotta med kanel och kardemumma

 Ingredienser till två stora eller fyra mindre portioner:

Gör så här

  1. Blötlägg gelatinet några minuter i kallt vatten.
  2. Mortla kardemummakärnorna och värm tillsammans med övriga ingredienser i en kastrull.
  3. Krama ur gelatinbladen och rör i gräddblandningen. Häll upp i formar, låt stelna, 2-3 timmar i kylskåp. Är du väldigt ivrig kan du ställa in den i frysen så stelnar den snabbare, men se till så den inte fryser helt och hållet.

Tips!

Om du gillade det här receptet så borde du kolla in min smarriga citronpannacotta

Om du saknar någon ingrediens kan du spana in min egen mini-shop hos Bodystore där jag samlat mina favoriter! Du hittar den här

Glöm inte att spana in min erbjudande- och rabattsida, där det då och då finns en generös rabattkod till mina läsare.

Pannacotta med kanel och kardemumma

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

2 kommentarer

Skall kanelstången koka med hel och sedan tas bort när man häller upp i formarna? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.