Chiapudding med ingefärsblåbär är en riktigt härlig kombination. Jag älskar blåbär och ingefära, och jag älskar chiapudding. Denna med massor av vanilj. Jag brukar göra en större sats i en hög glasburk och sedan ha den några dagar. Då är det enkelt att smaksätta på olika sätt.
Det här receptet bygger på ett ihop-plock av flera recept
Jag använde följande recept:
- Grundrecept Chiapudding sedan tillsatte jag 1 tsk vaniljpulver, men du kan testa dig fram. Jag använde bara vatten och kokosmjölk, inga mejerier.
- Ingefärsblåbär – otroligt gott! Passar till våfflor, pannkakor, yoghurt eller vad du vill 🙂
Jag sötar blåbären med lite björksocker, bara för att ta udden av det sura. Jag tycker att det smakar bäst av alla sötningar. Men du kan givetvis välja det som passar dig bäst.
Hoppas att det ska smaka. Vi hörs snart igen, den 21/8 är jag tillbaka från semestern. Kram Fanny
3.5/5
(2 Reviews)