Superenkel chokladpaj

Menytavla med kärleksmeddelanden

På alla hjärtans dag överraskade jag familjen med en menytavla. Jag är inte överdrivet romantisk av mig. Men jag försöker. Jag gjorde lite supersnabb chokladdessert till familjen som verkligen uppskattades. Det var ju inte så svårt att lista ut eftersom alla älskar choklad. Tavlan blev också en riktigt hitt, barnen har skrivit på den varje morgon. 

 

Jag fick många frågor vart jag köpt min tavla. Men där jag köpte den är den slut, och dessutom dyrare än vad jag sedan hittade. Så detta tips är bättre än mitt köp, för samma produkt vill säga. 🙂

  • Här hittar du tavlan: Svart menytavla med bokstäver från Monograph
  • Här hittar du receptet: Supersnabb chokladdessert (mejerifri, finns exakt en lika med vanlig grädde istället)

Det är roligt att ni uppskattar mina inredningstips/glimtar från mitt hem. Fick några mejl från läsare som undrade om jag inte kan visa upp lite mer av mitt hem och mina saker, och det tycker jag skulle vara jätteroligt! Jag är ju så mycket mer än BARA mat. Jag älskar inredning, pyssel, renoveringar, växter, loppis och att odla på balkongen. Tycker du att det låter som en bra idé också? Skriv gärna en kommentar 🙂

Några idéer till kommande meddelanden för 2017

  • Det finns mellis i kylen!
  • Ni är kloka, snälla och omtänksamma
  • Glad att jag är er mamma
  • Idag är det vår bröllopsdag!
  • Grattis Betty 3 år
  • Hurra Sixten, idag fyller du 6 år!
  • Min bok finns nu i bokhandeln <3

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

4 kommentarer

Tack för en bra blogg! Det jag uppskattar är att du inte bara ger recept utan oxå har koll på näringslära och tillför sådan kunskap. Det är inte bara ”lchf för att bli smal”
Och mitt önskemål är att du ska hålla dig till det som du är superbra på, mat!
Personligen tycker jag att bloggar som ”växer” till att omfatta allt möjligt förlorar sin kärna. Och blir inte lika intressanta att läsa.
Ett exempel som jag tycker lyckats är Trendenser. Hon har hållit sig till sin ”kärna”. Och det ger hennes blogg en hög kvalitet. Och när ett nytt inlägg kommer där, då vet jag att det handlar om det hon är bra på inredning.

Tack för en bra blogg!

Hej! Jag förstår precis vad du menar. Jag vill inte vara en blogg som visar upp kläder och skor BARA. Men jag orkar inte alltid dela med mig av näringslära och de bitarna, det känns lite tungt och trist. Jag är superbra på massor som rör mat, som köksgrejer, leva giftfritt, husmorsknep, laga mat med barnen, göra loppisfynd, dyka i containrar, måla om saker jag hittar, leva minimalistiskt, komma på smarta lösningar och göra det jag drömmer om. Det känns som att jag målar in mig i ett hörn om jag bara är LCHF-fanny. Förstår du hur jag menar? Trendenser jobbar otroligt mycket med sponsrat innehåll (köpta inlägg) och det är ett sätt att leva på sin blogg. Jag behöver också få till fler sådana samarbeten för att kunna fortsätta producera innehåll som folk får ta del av gratis. För att få till sånt är det lättare att vara bredare i sin nich, men såklart inte balla ur fullständigt och skriva om hundar eller så. Men att jag skriver om mat och sådant som rör mat, kök, leva hållbart och så vidare 🙂 Hoppas du förstår hur jag resonerar. Uppskattar verkligen din kommentar och din input. Kram!

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök