Zoodles med pesto, kyckling och oliver

Dela på facebook
Dela på email
Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Kitchentime

Latare än såhär kan det inte bli. Och ibland känns det så befriande. Samtidigt kul, för om jag inte varit så hungrig och osugen på att handla hade jag aldrig svängt ihop denna smarriga rätt!

Zoodles med pesto, kyckling och oliver

Till 1 portion använde jag följande:

  • Drygt 1/2 zucchini
  • ca 1/2 dl persiljepesto (nötfri)
  • 1 kycklingfilé kryddad med cajun spice
  • 1/4 röd lök
  • 6 kalamataoliver

Gör så här:

Det fina med denna rätt är att du kan äta den kall som en ”sallad” eller varm  om du snabbt steker på zucchinipastan i en stekpanna. (kycklingen kan du ha kall eller varm)

  1. Gör zucchinipastan med din Veggie twister
  2. Blanda samman med persiljepesto, skivad kycklingfilé hackad lök och oliver, servera! 🙂

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

2 kommentarer

Hej, vilka oliver köper du? Förstått att vissa innehåller en hel del skräp. Försökte söka i din blogg om du skrivit något om specifika livsmedel som du köper. Tex vilka oliver etc
Buljong hur ställer du dig till färdiga tärningar ?

Färdiga tärningar innehåller sällan några bra saker, jag brukar köra Herbamare. Oliver brukar jag köra eko. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Få mitt gratis inspirationsbrevEtt mejl i veckan som gör dig glad. Fullt med recept, veckomenyer, tips, bilder och unika erbjudanden.
Prenumerera här →