Vitkålsmos – med twist

Vitkålsmos är en stor favorit. Här använde jag rödkål istället, titta så vacker färg. Rödkålsmos gjorde succé både i min och mannens matlåda. Så vi kanske borde kalla det rödkålsmos, men det är ju mer lilakålsmos? Jag ska fundera vidare.

Rödkålsmos

Använd samma recpet som när du gör vitkålsmos, men använd rödkål istället 🙂

När vi ändå pratar mos kommer några goda mos-sorter och tillbehör. Perfekt inspiration till helgen:

 

oxkind-lesscarbs
Oxkinden

 

Rostad_fankalsslax_brysselkalsmos
Fänkålslaxen, den är verkligen enkel och magisk!

 

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.