Veckans matlådor - Kyckling x 2

Veckans matlådor – Kyckling x 2

Inlägget innehåller köptips till Allt Gott

Varje söndag gör jag matlådor till min man. I höst när jag ska jobba med mitt företag på heltid kommer jag dubbla ransonen så det räcker till mig också. Här är två snabba matlådor med kyckling!

 

Veckans matlådor

 

Ingredienser:

  • Kycklinggrytan räcker till 2-3 personer
  • Tänk 1 kycklingfilé per person
  • 1/2 vitkålshuvud
  • 1/2 blomkålshuvud (normalstora) blir lagom till 4 matlådorEtt tips är att inte steka kålen för långe eftersom den sedan ska värmas i mikron.

 

  • 1 sats dijonkycklinggryta på 10 röda + smörstekt strimlad vitkål
  • Ugnsbakade kycklingfiléer kryddade med salt och jaupurs färger* + smörstekt blomkålsris med en knivsudd gurkmeja för lite finare färg

 

* Jaipurs färger är en ekologisk kryddblandning från Herbaria!

Tips!

Gillade du det här receptet? Då borde du kolla in mitt recept på matlåda gr 5

0/5 (0 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

4 kommentarer

Åh så spännande att jobba helt med ditt företag! Jag har själv länge drömt om att få jobba med hälsa och efter att jag började blogga så pirrar det i hela kroppen när jag tänker på att det faktiskt finns en liiiiten möjlighet att det en dag kan bli min möjlighet till drömmen.

Det hade varit spännande med ett inlägg från dig någon gång då du berättar mer om din resa och om hur ditt företag växt!

Grattis!

Klart att du kan det! Kan jag så kan alla. Det kan jag absolut göra, kommer ju vara med i oktobernumret av Matkärlek, då blir det nog lite sånt. 🙂

Hej,
gillar dina tips. Jag har precis börjat följa dem. Har du ngt tips för om man vill ha varm mat, men vägrar värma i micro även?
Jag jobbar förstås, som de flesta människor på kontor och har problem att vara strikt i min kost, då jag förutom att försöka följa lchf också måste ta hänsyn till gluten- och laktosintolerans. Brukar sluta med att jag gå till en thai-restaurang och får i mig alldeles för många kolhydrater.

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök