Att förvandla sina rester är för många en utmaning. Men ibland handlar det om att ha tillräckligt många så det räcker till en ny rätt. Häromdagen gjorde jag kyckling, dagen efter det våfflor, en tredje dag currymajo och dagen efter det knåpade jag ihop det du ser på bilden.
En våffla behöver inte vara “söt” du kan göra dem matigare också! På dessa våfflor har jag kombinerat följande recept:
- Mejerifria våfflor
- Currymajo (min vanliga majo med ca 1-2 msk curry)
- Kyckling med paprikapulver, salt och peppar
- Sedan la jag på lite grönsaker, röd lök och tomat som inte syns på bilden.
Andra saker som är gott att ha på:
- Avokado
- Räkor
- Rom
- Svampstuvning/stekt svamp
- Pesto
- Chark
- Mozzarella och tomat
Om du gör en matigare våffla, vad brukar du då ha på? Lämna gärna en kommentar!
0/5
(0 Reviews)