Somrig kyckling

Somrig kyckling – blir absolut godast på grillen!

Inlägget innehåller köplänkar till Bodystore

Att grilla med sina grannar är inte bara kul, det är gott också. Detta var mitt bidrag till vår grillmiddag. ”Fräscht och gott” blev betyget.

Somrig kyckling

Ingredienser till 2-4 personer (beroende på hur matiga tillbehör man har)

  • 400-500 gram kycklinlårfilé
  • 1 citron, saft och skal
  • 1 msk dijonsenap
  • 1-1,5 dl hackad bladpersilja
  • 2 msk rapsolja
  • 1/2-1 röd chili
  • Salt

Gör så här

  1. Blanda samman allt till marinaden, utom salt.
  2. Låt gärna köttet dra några timmar.
  3. När du grillar saltar du köttet. (Detta för att inte vattna ur köttet under tiden det marineras).
  4. Klart!

Tips!

Gillade du det här receptet?

Då kan jag även rekommendera mina recept på de bästa grillbehören

och mina vegetariska grillspett

5/5 (1 Review)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

4 kommentarer

Jättegod kyckling, tack för att du lägger ut dina recept och din inspiration till god o nyttig mat.

Bästa Fanny,
av en händelse kom jag att hamna på din sida fråga mig inte hur men dåligt väder och mitt intresse för LCHF var 2 stora anledningar tror jag;))……wooow jag bara fullkomligt älskar´t. så mycket spännande smaker och kombinationer. En ny grill är inhandlad och dagen till ära grillade vi fantastiska kycklingfileér marinerade efter detta recept.
Tack för att du delar med dig har lusläst massor och kommer att använda många av dina recept och kommer att tänka på dig och din familj varje gång. Tack snälla för att du delar med dig.
Kram Elisabeth

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök