Zucchini och auberginesallad – Falsk potatissallad LCHF

Inlägget innehåller köplänkar till Bodystore

Zucchini och auberginesallad

Ingredienser till fyra personer:

Gör så här

  1. Tärna zucchini och aubergine grovt.
  2. Sedan lägg i en hög på en plåt, salta och ringla över olivolja.
  3. Sprid sedan ut zucchinin och auberginen på plåten.
  4. Ställ in i ugnen i 175 grader i ca 6-8 minuter. (De ska bli lite mjuka.)
  5. Blanda under tiden ihop övriga ingredienser (hacka oliverna och skär purjolöken)
  6. Välj nu om du vill ha en varm sallad – blanda ihop allt när grönsakerna vilat utanför ugnen några minuter, eller låt grönsakerna svala av helt.
  7. Servera med valfritt tillbehör.

Tips!

Om du gillade det här receptet kan jag även rekommendera mina zoodles – zucchinipasta med knaperstekt sidfläsk

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

10% rabatt hos Aimn

Rabattkod: LESSCARBS10

(Gäller även pågående rea!)

Gå till Aimn