Pestoburgare med avokadoröra

Pestoburgare med avokadoröra – burgare på LCHF vis

Pestoburgare med avokadoröra – enkelt, högt och smarrigt. En utmaning på grund av dess höjd! Men kniv och gaffel funkar såklart också. Burgarna är oförskämt enkla att göra och kan ätas till gratänger sallader eller blomkålsris och en god sås.

 

Pestoburgare med avokadoröra

 

Ingredienser till ca fyra personer:

  • 500 g kycklingfärs
  • 2 stora vitlöksklyftor
  • 3 msk pesto
  • 1/2 tsk salt
  • Peppar
  • Smör till stekningBröden är The bröd by Maria Emmerich, avokadoröra, sedan hade jag rödlök, ost, tomat och gurka på burgarna.

 

Gör så här

  1. Följ recepten för avokadoröran och brödet.
  2. Blanda samman ingredienserna till burgarna och fukta händerna när du formar burgarna.
  3. Stek dem i smör några minuter på varje sida.

Du kan också servera bara burgarna tillsammans med rättikagratäng eller auberginegratäng med fetaost.

5/5 (1 Review)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök