kycklingburgare

Middag med Martina Johansson och roliga nyheter!

Tack för all hjälp på Instagram att välja meny till middagen med Martina. Hon verkade uppskatta maten väldigt mycket, tror hon åt fem burgare och 2 dl majonäs själv. HAHA. Underbart när gästerna njuter, eller hur? Jag tänkte berätta mer om henne och varför hon var hos mig. Hoppas du blir lika glad som jag över nyheterna!

Här är Instagraminlägget om du missade det:

 

Det blev kycklingburgarna med persilja/sambal som vann med hästlängder. Till det hade vi grönsaker och lime-majonäs som Martina älskade. Har du inte testat det är det helt klart dags nu!

Vem är Martina Johansson?

Martina är kanske världens coolaste, smartaste och mest effektiva person i ett par skor. Hon är Science  Editor, författare och biohacker. Hon inspirerar mig supermycket och det var bland annat tack vare hennes bok Fettfrälst som jag kom igång med min träning. Läs den om du inte gjort det, så kanske du också tränar istället för att hitta på dåliga ursäkter för att låta bli.

Hon har en väldigt intressant och lärorik blogg som du måste kolla in! Jag läser den varje dag.

Hon har förutom Fettfrälst skrivit Hormonbibeln, Beroendehjärnan, Magstarkt och Hormonsmart mat och effektiv träning. Jag har självklart alla böcker och de är riktigt grymma! Ett stort plus är att de är skrivna på ett lättsamt, men ändå informativt sätt. Så man behöver inte vara supernörd för att ta till sig informationen.

Vad ska vi göra?

Jag och Martina har precis skrivit på ett kontrakt för ett gemensamt projekt. Vi är extremt glada, peppade och fulla av inspiration. Exakt vad det är behåller vi för oss själva ett tag till, men vi har ett stort gemensamt intresseområde som det kommer att handla om, så mycket vågar jag säga. Vad jag också vågar säga är att detta kommer att bli universums bästa samarbete och slutprodukt, alla kategorier. Jag är så glad att göra detta med Martina, vi är ett extremt bra team och vi kompletterar varandra otroligt bra.

Mer information kommer!

samarbete-lesscarbs-highfatfitness

 

0/5 (0 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök