Mapuchebiffar med smörstekt kål och aubergineröra

Mapuchebiffar med smörstekt kål och aubergineröra

Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore

Igår hade vi middag och bjöd på mapuchebiffar, vilken suverän kryddblandning detta är! Min bror var övertygad om att vi behövde tillsätta både det ena och andra för att det skulle smaka något, men det behövs inte! Tillbehören gillades starkt av gästerna.

Mapuchebiffar med smörstekt kål

Ingredienser till 4 personer:

Gör så här

  1. Följ instruktionerna för biffarna och röran.
  2. Strimla kålen och stek den i smör/kokosolja. Smaka av med salt.

Mapuche fire är en ekologisk kryddblandningen från Herbaria. Spana in dem här! Mapuchebiffar med smörstekt kål och aubergineröra

0/5 (0 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök