Gravlaxsallad med dillmajonnäs

Lunch för mig ska vara fräscht och gott. Jag älskar ju majo tillsammans med sallad.. Och lax… Så denna goda anrättning fick mig så glad. Så är det ibland, att mat skapar magi i vardagen.

 

Gravlaxsallad med dillmajonnäs

 

Ingredienser till 1 portion:

  • 1 näve strimlad färsk vitkål
  • 100 gram gravad lax
  • 1/2 dl 10 sekundersmajonäs
  • 1 msk fryst dill (färsk går ju såklart lika bra!)
  • Tomat, oliver, cornichoner, bladpersilja och lime efter smak.

 

Gör så här

  1. Börja med att lägga den färska vitkålen i botten, toppa sedan med övriga ingredienser.
  2. Följ receptet för majonnäsen.
  3. Blanda 1/2 dl av den färdiga majonnäsen med dillen, klicka över salladen.
  4. Ett alternativ är också att blanda kålen med majonnäsen, så otroligt gott!

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.