Lunch för mig ska vara fräscht och gott. Jag älskar ju majo tillsammans med sallad.. Och lax… Så denna goda anrättning fick mig så glad. Så är det ibland, att mat skapar magi i vardagen.
Gravlaxsallad med dillmajonnäs
Ingredienser till 1 portion:
- 1 näve strimlad färsk vitkål
- 100 gram gravad lax
- 1/2 dl 10 sekundersmajonäs
- 1 msk fryst dill (färsk går ju såklart lika bra!)
- Tomat, oliver, cornichoner, bladpersilja och lime efter smak.
Gör så här
- Börja med att lägga den färska vitkålen i botten, toppa sedan med övriga ingredienser.
- Följ receptet för majonnäsen.
- Blanda 1/2 dl av den färdiga majonnäsen med dillen, klicka över salladen.
- Ett alternativ är också att blanda kålen med majonnäsen, så otroligt gott!
0/5
(0 Reviews)