Barnen älskar fisk och jag ville testa dessa tjockare konjaksnudlar, utan att äta thaimat. Det blev så gott tyckte hela familjen!
Fisk i dijon med nudlar
Ingredienser till 2 vuxna och 2 barn:
- 1 gul lök
- 400 gram vit fisk, vi använde sej
- 250 gram kokosmjölk
- 1 msk dijonsenap
- 1 tsk salt
- 150 gram gröna bönor
- 2 paket tjocka nudlar
- Kokosolja att steka i
Gör så här
- skär löken i mindre bitar och fräs den gyllenbrun i kokosolja.
- Tillsätt kokosmjölken dijonsenapen, salt.
- Skär fisken i mindre bitar och lägg ner i stekpannan, täck med bönorna. Lägg på ett lock och låt sjuda cirka 7 minuter på svag värme.
- Skölj nudlarna enligt anvisning på förpackningen och vänd ner dem i pannan och låt sjuda tills nudlarna blir varma, cirka 3 minuter. Smaka av med salt.
- Klart!
Tips!
Gillade du det här receptet?
Då borde du även kolla in min härliga wok för hela familjen
0/5
(0 Reviews)