Auberginepizza med lite smått och gott

Dela på facebook
Dela på email

Jag älskar ju som bekant auberginepizza och det är så perfekt när man har lite smårester över. Jag är en sån som sparar en bit halloumi, en broccolibukett och så vidare från middagen, på så vis kam man skapa en såhär god pizza!

Till en person:

  • 7-8 centimetertjocka aubergineskivor
  • Valfri topping, i detta fall lite parmaskinka, 2 bitar halloumi, 1 broccolibukett, lite purjolök, 2 körsbärsttomater och god olivolja.

Gör så här:
Salta och stek auberginen mjuk och gyllenbrun. Lägg upp på ett fat och toppa med det du har hemma.

Här kommer några andra förslag på topping:

  1. Bladspenat, bacon, tomat, frön och cream cheese.
  2. Parmesan, ruccola, frön och majonnäs
  3. Grillad paprika, ruccola, frön, cremé fraiche och tomat.
  4. Mozzarella, pumpafröpesto, bladsallad.

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Få mitt gratis inspirationsbrevEtt mejl i veckan som gör dig glad. Fullt med recept, veckomenyer, tips, bilder och unika erbjudanden.
Prenumerera här →