fbpx
Lesscarbs Lesscarbs

Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore

Smulpaj LCHF – en supersmarrigt sommardessert!

Smulpaj LCHF – en supersmarrigt sommardessert!

Smulpaj är så gott och så enkelt! Här kommer en variant som alltid uppskattas av min familj och mina vänner. Tryck nedan för att komma till receptet.

 

 

Smulpaj LCHF

 

Ingredienser till 1 paj:

 

Gör så här

  1. Sätt på ugnen 175 grader.
  2. Hacka rabarberna och lägg i valfri form, bären lägger du ner som de är. Häll på sötning. Väljer du rabarber brukar jag förgrädda dem i ugnen tills de mjuknat, ca 15-20 minuter beroende på stort och fasthet.
  3. Blanda undertiden ihop ingredienserna till smuldegen. Fördela över kakan och ställ tillbaka i ugnen tills smultäcket fått fin färg, ca 15 minuter.

Servera gärna med min goda mejerifria vaniljsås!

 

Tips!

Om du gillade det här receptet, kolla in min superenkla chokladpaj

Glöm inte att spana in min erbjudande- och rabattsida, där det då och då finns en generös rabattkod till mina läsare.

 

2 Responses to Smulpaj LCHF – en supersmarrigt sommardessert!

Lämna ett svar