Smulpaj LCHF – en supersmarrigt sommardessert!

Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore

Smulpaj är så gott och så enkelt! Här kommer en variant som alltid uppskattas av min familj och mina vänner. Tryck nedan för att komma till receptet.

 

 

Smulpaj LCHF

 

Ingredienser till 1 paj:

 

Gör så här

  1. Sätt på ugnen 175 grader.
  2. Hacka rabarberna och lägg i valfri form, bären lägger du ner som de är. Häll på sötning. Väljer du rabarber brukar jag förgrädda dem i ugnen tills de mjuknat, ca 15-20 minuter beroende på stort och fasthet.
  3. Blanda undertiden ihop ingredienserna till smuldegen. Fördela över kakan och ställ tillbaka i ugnen tills smultäcket fått fin färg, ca 15 minuter.

Servera gärna med min goda mejerifria vaniljsås!

 

Tips!

Om du gillade det här receptet, kolla in min superenkla chokladpaj

Glöm inte att spana in min erbjudande- och rabattsida, där det då och då finns en generös rabattkod till mina läsare.

 

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

3 kommentarer

Tack för att du delar med dig av dina recept! Vad använder du för sötning? Jag tänker på vad som är bäst med tanke på framförallt barn. Tack igen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.