Kanske det enklaste julgodiset någonsin. Och riktigt gott också. Endast två ingredienser.
Kokosbräck
Ingredienser till cirka 12 bitar:
- 100 gram choklad, minst 70 % helst sockerfri
- 2 dl kokoschips
Gör så här
- Smält försiktigt chokladen i vattenbad.
- Blanda ner kokoschipsen.
- Klicka ut på bakplåtspapper, toppa med ett kokoschips om du vill.
- Låt stelna.
- Jag förvarar dem helst i frysen och äter dem direkt därifrån, men det är en smaksak om man vill ha dem mer kylskåpskalla eller mer frysta.
Tips!
Om du gillade det här receptet, kolla in mina härliga LCHF-juldesserter
3/5
(6 Reviews)
2 kommentarer
Jag har aldrig kokat godis men nu ska jag prova Den här sida har jag aldrig
Inte vetat om
Hej Vad roligt att du hittat hit! Lycka till 🙂