Kokosbräck – passar utmärkt som julgodis!

Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore

Kanske det enklaste julgodiset någonsin. Och riktigt gott också. Endast två ingredienser.

Kokosbräck

Ingredienser till cirka 12 bitar:

Gör så här

  1. Smält försiktigt chokladen i vattenbad.
  2. Blanda ner kokoschipsen.
  3. Klicka ut på bakplåtspapper, toppa med ett kokoschips om du vill.
  4. Låt stelna.
  5. Jag förvarar dem helst i frysen och äter dem direkt därifrån, men det är en smaksak om man vill ha dem mer kylskåpskalla eller mer frysta.
Kokosbräck
Här tillsammans med mina krämiga kokosbollar.

Tips!

Om du gillade det här receptet, kolla in mina härliga LCHF-juldesserter

5/5 (1 Review)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

2 kommentarer

Jag har aldrig kokat godis men nu ska jag prova Den här sida har jag aldrig
Inte vetat om

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Lesscarbs på Instagram

Gör som över 65 000 andra och få daglig inspo. Var med på frågestunder, klädtester, live-matlagning och mycket annat kul.