Kokosbräck – passar utmärkt som julgodis!

Kanske det enklaste julgodiset någonsin. Och riktigt gott också. Endast två ingredienser.

 

Kokosbräck

 

Ingredienser till cirka 12 bitar:

  • 100 gram choklad, minst 70 % helst sockerfri
  • 2 dl kokoschips

 

Gör så här

  1. Smält försiktigt chokladen i vattenbad.
  2. Blanda ner kokoschipsen.
  3. Klicka ut på bakplåtspapper, toppa med ett kokoschips om du vill.
  4. Låt stelna.
  5. Jag förvarar dem helst i frysen och äter dem direkt därifrån, men det är en smaksak om man vill ha dem mer kylskåpskalla eller mer frysta.
Kokosbräck
Här tillsammans med mina krämiga kokosbollar.

 

 

Tips!

Om du gillade det här receptet, kolla in mina härliga LCHF-juldesserter

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

2 kommentarer

Jag har aldrig kokat godis men nu ska jag prova Den här sida har jag aldrig
Inte vetat om

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.