smoothieglass

Smoothieglass – Till frukost, fika eller bara för att det är gott

Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Jordklok

Smoothieglass gör det möjligt att äta glass på morgonen med gott samvete. Sixten kan vara lite svår när det kommer till smoothie ibland, men om jag då säger: ”men vill du ha glass då?” (och det är exakt samma innehåll i båda) blir det alltid ett jaaa… Dessa barn. Haha. 

Smoothieglass är galet enkelt att göra. Jag har införskaffat grymma glassformar i rostfritt, stål, självklart giftfria. Att frysa mat i plast är lita dåligt som att värma i plast som många redan vet, så detta tycker jag är en superbra investering. Man köper glasspinnarna också och jag diskar av dem och återanvänder gång på gång. Bara säga till barnen först att inte gnaga på pinnarna som bävrar.

Smoothieglass

Ta vilket recept du vill från min maffiga, härliga och stora smoothiesamling. Fyll nästan ända upp!

smoothieglass

Inköpstips

Jag älskar som sagt glassformarna. Det är andra året jag kör med dessa. Man får ställning, pinnar och lock med silikonring som håller i pinnarna. Jag brukar ha kvar locket när barnen äter, som ett spillskydd, eftersom de är lite rundade. Det är ett superbra mammatips 😉

Jag har sett att de bland annat säljs på Jordklok.

smoothie-glass

Hoppas att det ska smaka, det är väldigt enkelt att göra. Jag har lagt i frysta bär också i formarna, det kan man ju experimentera med. Du kan ju också frysa i olika skikt så blir det randigt! 🙂 Det ska jag testa nästa gång.

Kram Fanny

4.5/5 (11 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök