Scrambled kardemummapannkaka

Scrambled kardemummapannkaka (mejerifri)

Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore

Hur gör man när den ena personen i familjen vill ha äggröra och den andra pannkaka? Enkelt: Gör båda två till en och samma rätt! Snabbt och lätt, otroligt mättande – och gott så klart! Klicka nedan för att se hela receptet!

Scrambled kardemummapannkaka ingredienser för 2 personer:

Gör din scrambled kardemummapannkaka så här:

Blanda samman alla ingredienser. Låt stå några minuter.
Smält riktigt med smör/kokosolja i en panna med non-stick beläggning.
Häll i all smet och rör med stekspaden ner i botten av stekpannan tills smeten blivit klumpiga bitar. Tänk helt enkelt äggröra.
Servera med bär, kanel, vispad grädde (kokosgrädde eller vanlig grädde) eller min kardemummasås, som du hittar recept på här!

4.2/5 (32 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

10 kommentarer

Jamen, vad är det här. Hur många frukostar kan man äta?????
Tror jag är en hobbit imorgon, de har ju något som heter “second breakfast”

Jamen, vad är det här. Hur många frukostar kan man äta?????
Tror jag är en hobbit imorgon, de har ju något som heter “second breakfast”

Jag hittade precis detta recept och det låter ju helt galet gott 😀 Fråga bara, visst lär det gå bra att använda vanlig grädde istället för kokosgrädde/mjölk om man inte har någon sån hemma?

Går lika bra i gjutjärnspanna, eller bättre ? jag gör alltid äggröra i min.

Alldeles för äggigt för min smak, smakade verkligen scrambled eggs och då blev det så konstigt att det var lite sött. Fick äta med sylt och grädde för att få ner det.

Det är ju ändå scrabled eggs i annan varainat så meningen att det ska vara “äggigt” 🙂 Men det finna andra pannkakor du kan testa istället här på bloggen 🙂

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök