Chiapudding med kanel

Chiapudding med kanel

Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Allt Gott

Chiapudding med kanel – både kanel och chiafrön är mycket nyttigt. Kanelen sägs hjälpa både för blodsockerkontroll och insulinkänslighet. Jag tycker att kanel passar till mycket mer än till jul.

Chiapudding med kanel

Jag använder äkta kanel, ekologisk från herbaria (så intensiv och fyllig). Du köper den här.

kanel

4/5 (2 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

3 kommentarer

Fantastisk blogg du har! Er her stort sett hver dag for inspirasjon og idéer! 🙂

Vad roligt att höra, det gör mig väldigt glad! Är det något du provat att laga? Hur blev det i så fall? Stor kram till dig!

Bare koselig! 🙂 Jeg forsøkte å lage dette og det ble veldig godt! Det var mitt første forsøk på chiapudding. Jeg fikk hekta og nå lager jeg det slik at jeg alltid har det tilgjengelig i kjøleskapet. Spiser det flere ganger i uken. Så takk for oppskriften! Lærer mye av deg. 🙂

For resultat kan du jo ta en titt på min instagram @excessium_lchf – tok ingen bilder av akkurat denne versjonen, men har et par andre.

PS:Beklager seint svar – fikk ingen varsel (glemte å krysse av), så jeg var tilfeldigvis innom denne igjen når jeg så at du hadde svart. Er fortsatt innom bloggen din omtrent daglig!

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök