Kokosyoghurt_hallon

Kokosyoghurt med hallon

Inlägget innehåller köplänkar till Bodystore

Den här kokosyoghurten är min superyoghurt. Den är supergod, superenkel och supermättande. Yoghurten är dessutom mejerifri och passar också dig som är vegan. Klicka nedan för att se receptet på kokosyoghurten.

Ingredienser till en portion hallonyogurt:

Gör så här:

Mixa samman allt med stavmixer.

Tips! Prova gärna någon av mina andra yoghurtrecept:

3.7/5 (51 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

26 kommentarer

Hej!
Vispar du kokosmjölken till grädde först eller blir den så tjock av bara stavmixern?

ha en fin kväll /Evelina

Kokosgrädden är redan supertjock från början. Garants kokosmjölk är lika tjock som kokosgrädde men hälften så dyr. 🙂

Så kokosgrädden är liksom redan som grädde och behövs inte vispas? Vilket märke kör du där?
Jag kör Santa Marias extra creamy i tetrapack men den är svårvispad. Har den i frysen nu för ett försök till =)

Ja den är superfast. Den du skriver går inte att vispa fast. Köp Garants kokosmjölk i rosa tetra, den är billig (10-11 kr) och supertjock efter att den stått i kylen. Annars är blue dragons kokosgrädde perfekt också, men den kostar 20 kr för samma mängd. Finns ju även kokosgrädde i burk, men på grund av gifter (BPA och andra hormonstörande ämnen) köper jag aldrig burkar. Lycka till! 🙂 <3

Så du hittade kokosgrädden? 🙂 Jag brukar nästan alltid ha frysta/halvfrusna. Det brukar inte bli glass för mig, haha. 😉

Hej, vi handlar på ICA så jag kör santa marias tetra med tjock och krämig kokosmjölk. Och sist jag köpte Garants så var den också tunn och inte sådär tjock och krämig som förut =( Men jag vet inte vad jag ska göra av allt det tunna när jag bara använder det tjocka. Har du nåt bra tips?
Mvh Emma

Köp Blue dragons extra creamy coconut, litet vit tetra. Den är perfekt! Det tunna kan du använda i smoothie och matlagning, typ grytor, äggröra, ja det mesta i matväg. 🙂

Wow, detta kan vara blad det godaste jag någonsin ätit i yoghurt / smoothie väg! Ser fram emot att prova dina andra yoghurt recept också 🙂 Vad tror du, kan man göra i ordning det på kvällen för att sedan äta på morgonen?

Hej, jag köpte kokosgrädde från garant. Jag hade inte mixer så fick mixa med gaffel. Men jag tycker inte det blir yoghurt konsistens. Är det meningen? Hälsningar Josefina.

Kokosgrädden från Garant är väldigt lös. Även om du har den i kylen. Köp deras kokosmjölk istället och känn efter på paketen så de är så tjocka som möjligt. Ställ sedan in i kylen och använd bara det tjockaste. 🙂 Resten använder du till mat/smoothie. Lycka till!

Hej, helt ny på detta med LCHF.
Väldigt trevlig sida för övrigt!

1dl yoghurt på morgonen känns lite? Eller håller man sig mätt på det?

Välkommen hit för det första. 🙂 1 dl kokosyoghurt är väldigt mättande. Om du inte blir mätt är det bättre att du äter några ägg till eller har i lite smält kokosolja i för extra mättnad. Kram!

Jag använder Kara kokosgrädde. Den är supergod och blir som vanlig grädde i konsistensen när man vispar den. Den finns på vissa ICA maxi.

Hej! Jag kanske är lite trög men jag förstår inte var själva yoghurten är i det här receptet. 🙂

Inte alls en dum fråga. Det är lixom själva rätten som är som en yoghurt, jag tror att jag förklarar begreppet och hur det uppkom i samlingen till alla mina kokosyogurtar. Det var mer att vi kallade det yoghurt jag och Sixten när han saknade sin yoghurt på morgonen.

DETTA VAR SÅÅ GOTT!

När jag åt vanlig sötad mejeriyoghurt för några år sedan kunde jag äta hur mycket som helst (det är ju sjukt gott) men den här blev man ju faktiskt mätt av.

Hejsan
Ska man bara använda det tjocka/ fasta i paketet eller kan man ta allt

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök