Chiapudding med hallon och kardemumma

Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore

Betty och hennes kompis Beppe var väldigt imponerade av denna chiapudding med hallon och kardemumma. Såklart är det extra kul när någon annans barn gillar det jag gör, eftersom mina äter i princip allt de kommer över.

Ingredienser till två stora portioner eller fyra små portioner av chiapudding med hallon:

Så här gör du:

  1. Kör kokosgrädde, vatten och hallon till en jämn smet i matberedare eller stavmixer. Tillsätt  övriga ingredienser och kör några sekunder till/blanda för hand så allt blandas. Låt stå 5 minuter.
  2. Rör därefter om tills du upplever att puddingen har samma konsistens i hela skålen. Detta för att undvika den den blir rinnig längst upp och hård längst ner.
  3. Låt stå över natten, alternativt några timmar i kylskåpet.

Är du sugen på någon annan smaksättning hittar du alla här >>

Betty-gillar-chiapudding
Betty ger alla tummar upp för denna smaksättning!

 

4.4/5 (5 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

4 kommentarer

Kokosgrädde är fetare än kokosmjölk. Den finns på samma plats som kokosmjölken i butiken. 🙂 Du brukar kunna ta kokosmjölk istället också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.