Gifrifri - signering på akademibokhandeln

Giftfri event – Träffa mig och Martina – kommande events!

Giftfri event är vår roligaste etapp i och med boken! Jag och Martina kommer att hålla en rad events för att fira vår bok, kom och träffa oss, prata lite och köp boken till dig själv eller någon du tycker om. Hoppas att vi ses.

Giftfri event schemat kommer här. Hoppas att du kan komma på något av dem. Såhär glad ser jag ut när jag pratar med er via sociala medier, så då förstår du säkert hur glad jag är när vi ses live. Jag antar att alla nästan har koll på Martina, men om inte hittar du hennes härliga, nördiga och grymma blogg här!

Läs gärna mer om vår bok här: Giftfri ett rent liv utan tillsatser

Giftfri event
Tack Mattias (Martinas man) för fina bilder.

Giftfri event

  1. IMORGON! Den 27/1 På Paradiset matmarknad CITY 13-15, (hutlöst bra priser på utvalda grejer vi använder i boken)
  2. Tisdag 30/1, 17-19 (releasefest med miniföreläsning) Epicenter Stockholm, ingen anmälan krävs, men säg gärna till om du kommer ändå på vårt event på Facebook.
  3. Onsdag 14/2 kl 18:00 – Föräldrapeppen på Akademibokhandeln CITY (tema giftfritt och naturligt för barn) Anmälan görs här via denna länk, det är gratis att komma och det kommer andra coola kvinnor dit.

    Alla events hålls på Mäster Samuelsgatan (av en slump, haha!)

Här kommer ett bildregn från vårt första framträdande kring boken, på Akademibokhandeln.

Giftfri event

 

Giftfri event
Vår fina förläggare Anders Sjöqvist intervjuade oss.

 

Giftfri event
Med henne vid min sida blir jag så glad!

 

Giftfri event
Så kul att träffa er alla!

 

Giftfri event
Älskar att vi har många manliga fans också, oftast tjejer som gör avtryck i sociala medier. Men det värmer med alla kön som gillar!

 

Giftfri event
Ibland ställer ni roliga frågor som vi klurar på.

Det vore som sagt superkul om du kan komma förbi någon av gångerna, förhoppningsvis ses vi fler gånger också. Om du inte kan komma, köp gärna vår bok för att stötta vårt arbete. Det betyder mycket för oss, och på så vis kan vi fortsätta inspirera helt gratis i våra kanaler. Slå gärna till på min kokbok om du ändå lägger en beställning.

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

2 kommentarer

Hej Fanny!
Hade så gärna velat träffa dig och Martina i Lördags. Men av olika skäl kunde jag inte det.
Men i går var jag i alla fall i väg och köpte eran bok. Och det ska bli jätte kul att läsa den. Matäventyret har jag redan och den tycker jag är toppen trotts att mina barn är stora och utflugna, och än så länge inga barn barn.

Hej! Vad synd att du inte kunde komma, kanske kan du komma imorgon till EPIcenter 17-19 och ta med din bok så kan vi signera den? Det vore kul om du kan. Vi bjuder på vin och nötter. Eller annars bara ett himla trevligt sällskap. Kram Fanny

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök