Överraskningsfika med Mikaela

Överraskningsfika med Mikaela

I annonssamarbete med Daniel Wellington

Som du säkert vet älskar jag överraskningar, att fira framgångar och att göra mina vänner glada. Jag ordnade en fika för min kompis Mikaela som nyligen lanserat en karriärplattform. Jag är så stolt över henne! Hon älskar dessutom klockor och jag gav henne den senaste Classic Petite från Daniel Wellington. Där snackar vi glad kompis! I inlägget finns en rabattkod om du också är sugen att göra någon eller dig själv extra glad. 

Att vara egenföretagare är tufft, fantastiskt, ensamt, förvirrande och magiskt på samma gång. Jag älskar att omge mig med människor som är likasinnade, men inte nödvändigtvis lika mig själv. Viktigt för mig är att uppmuntra och uppskatta varandra och fira varandras framgångar. Jag är allergisk mot missunnsamhet. Det är inget för mig. Jag tycker att delad glädje är dubbel glädje. Därför valde jag att fira Mikaelas fantastiska nya hemsida.

Överraskningsfika med Mikaela

På våra tallrikar

Du undrar säkert vad jag bjöd på i fikaväg. Inte alls en konstig fråga. Jag bakade min Zucchinikaka med lemoncurd frosting. Det var faktiskt TRE år sedan jag bakade den sist. Det är ju inte klokt! Jag har gjort om receptet något. Självklart till det bättre.

Överraskningsfika med Mikaela
Du kan byta ut zucchinin mot morot eller rödbetor. *Tips*

Mikaelas klocka

Daniel Wellington gör väldigt prisvärda och fina klockor. Den senaste Classic Petite Ashfield har en urtalva som är 28 mm med svart eller vit botten. Den passar till alla deras läderarmband och mesharmband. Urtavlan är supertunn, bara 6 mm, och boettfärgerna är silver och rosé guld. (Boett är den yttre delen av ett ur, som bandet fäster i).

Rabattkod

Jag är väldigt stolt att kunna dela med mig av en rabattkod som ger 15 % rabatt på ditt nästa köp hos Daniel Wellington. Koden är LESSCARBS som du anger i kassan där det står ”Jag har en kupongkod”. Det finns även herrmodeller om du vill göra pappa glad till fars dag. Enjoy!

Överraskningsfika med Mikaela
Älskar kombinationen av cuffen (armbandet) och klockan, ser väldigt classy ut!

Jag valde Classic Petite Melrose med äggskalsvit urtavla och roséguld till mig själv. Jag tänkte att det passar mig bra med tanke på min äggkonsumtion och att jag alltid bär ett guldarmband som min mamma och syster också bär. 🙂

Överraskningsfika med Mikaela
Så fin. Min syster har en likadan, har alltid dreglat över hennes, nu har jag en egen att dregla över.

Dagens uppmaning blir att göra någon du bryr dig om extra glad. Det är en så härlig känsla. Jag önskar att jag gjorde detta mycket oftare. Hela den här fikastunden gjorde min dag. Spana in klockorna, signa upp på plattformen och gör min goda kaka! Kan inte bli bättre.

Överraskningsfika med Mikaela

0/5 (0 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök