Giftfria julklappstips

Klean Kanteen till 15 % rabatt

Detta är ett annonssamarbete med Bodystore.com

Använd FANNYKK17 för att få 15 % rabatt på alla produkter från Klean Kanteen på Bodystore.

Erbjudandet gäller vecka 11 (13-19 mars). En gång per person och går inte att kombinera med andra erbjudanden eller presentkort.

Jag brukar ju tjata om att dricka vatten regelbundet och att inte dricka i pet-flaskor som endast är godkända att dricka ur vid 1 tillfälle. Jag kan inte vara utan mina Klean Kanteen flaskor. Jag har alla storlekar och flera olika färger.

De blir så härligt slitna med tiden, den gröna har jag haft i skog/mark/träning i över sex år. Sixten har haft sin blåa i snart 5 år och Betty fick sin röda när hon var runt året. De använder dem varje dag, vart vi än är. Betty dricker lite under natten och vi brukar höra när hon ställer upp den på sin sängkant eftersom det slår i väggen. Då vet vi att hon har det bra 🙂 De har tappats från högre höjder, ner i backen/stenar och jag vet inte vad och med tanke på det är jag förvånad att de fortfarande är så fina!

Vi har bytt korkar någon gång bara, mest för att det känns fräscht. Zarko har en på jobbet, en i träningsväskan och på sommaren/på semester har vi med oss de två stora till stranden och fyller på vid behov.

Korkarna/piparna görs av giftfri plast, men det finns också rostfria ögelkorkar. Klean kanteen finns även som nappflaskor! Så gå igenom alla plastflaskor där hemma och investera i en giftfri flaska av rostfritt stål som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Eftersom den är rostfria kan den även steriliseras i kokande vatten.

Mitt nästa köp blir en värmeisolerande, perfekt om man tar med korv eller soppa på utflykt.

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Sök