Eva Solo Karaff

Julklappstips till vattendrickaren :)

Inlägget innehåller köplänk (adlink) till Kökets Favoriter

Jag hittade en supergrej på Matlabbet som jag måste tipsa om! En karaff med ett spett i så man kan trä på frukt/bär och ge smak åt vattnet. Den kommer från Eva Solo, älskar deras grejer, de är så snygga 🙂 Tänk till sommaren eller barnkalaset! Eller varför inte med juliga smaker som ett fräscht, alkoholfritt alternativ på julbordet. 

Jag publicerade denna video på min youtube-kanal (prenumerera gärna!) som visar hur man gör, det är väldigt enkelt. Jag använde:

  • Svenska Ingrid Marie (äpplen)
  • Lime
  • Apelsin
  • Havtorn (det är de som flyter runt)
  • Mynta

Du skär bara upp allt, trär upp på spettet och häller på vatten med eller utan bubblor, vänta gärna 20 min, så får du ut mer smak, men använder du bubbelvatten kan bubblorna ”ta slut” om du väntar för länge. Den silvriga saken vid glasen är själva locket som man sätter på när man fyllt glasen.

Här läser du mer och köper karaffen. (länk till Kökets favoriter där jag hittade den på kampanjpris)


Detta är ett tips och inte ett samarbete. Däremot innehåller inlägget en adlink. Det innebär att några kronor av ditt köp genereras tillbaka till mig i provision, men det påverkar inte ditt pris. 

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

2 kommentarer

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök