Grönsaksguide

Vinnaren av min bok!

[fluid][html ]I mitt senaste inspirationsbrev annonserade jag en tävling där du kunde vinna ett signerat ex av min bok. Nu har vinnaren korats. Stort grattis Camilla! 

Jag ville gärna tävla ut min bok till någon som behövde den. Någon som ville ge bort den till någon de tycker om. Nu har jag valt en vinnare! Du som inte vunnit denna gång får gärna köpa min bok. På Bokus (adlink) får man 10 % rabatt på boken om man använder koden matäventyr. Det supportar verkligen mitt arbete att köpa min bok som jag lagt ner otroligt många timmar på.

Denna tävling ger dig automatsikt tre uppmaningar:

Jag varierar innehållet i de olika kanalerna för att det inte ska bli allt för upprepande och samma samma. Inspirationsbrevet innehåller massor av tips, råd och ofta rabatter. Instagram och Facebook ger daglig inspiration på mat och andra hälsotips.

Läs alla 114 bidrag i inlägget genom att klicka på bilden här nedanför.

Vinnaren är…

Vinnaren

Stort grattis Camilla och Karoline. Jag kommer att skicka boken till Karoline i veckan, någon av er måste skicka adressen bara så det väntar jag på. 🙂

 

 [/html][/fluid]

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök