Matkarlek-omslag-2

Upptäck Tidningen Matkärlek med mig och mina härliga medarbetare

Du vet väl att jag ingår i tidningen Matkärlek. Att jag har några egna sidor i varje nummer? Att jag älskar att skapa bilder och recept för den tidningen. Och att min farfar säger att den är ”riktigt suverän” och att han rekommenderar den till alla sina vänner? Det gör han rätt i min farfar. Här tar jag med dig bakom kulissernan, och lämnar ett schysst erbjudande, eftersom jag kan! 

Jag har varit med sedan första numret och det är jag glad och tacksam för. Tack Anne Aobadia för att du tror och litar på mig. Det betyder mycket.

Att ta fram bilder till tidningar är bland det roligaste jag vet. Då grottar jag ner mig i matens värld. Jag handlar och lagar mat för glatta livet. Jag sjunger, dansar fult, tänker så det knakar på detaljer, pratar för mig själv, skrattar åt mina egna skämt och annat censurerat. Diamantstunder i min vardag helt enkelt.

kökskaos
Så här kan det se ut när jag lagar fyra rätter på samma gång …
chimichurri
Men resultatet brukar bli bra ändå!

 

Så här beskriver tidningen sig själv:

Matkärlek är en helt ny tidning för alla som älskar mat och hälsa! Fokus ligger på god och naturlig lågkolhydratkost fri från gluten, socker och tillsatser. Vi ska bjuda på en varm och modern tidning späckad med äkta matglädje, goda recept, intressanta reportage och inspirerande människor. Man kan kalla det LCHF men egentligen är det ren och naturligt god mat!

Matkärlek kommer ut med 8 nummer under 2016. Här ser du utgivningsdatum för prenumeranter, som är några dagar före den når butik:

  • (5/1)
  • 12/2
  • 18/3
  • 29/4
  • 17/6
  • 19/8
  • 7/10
  • 18/11

Några av mina kollegor i tidningen utan speciell ordning: Anne Aobadia, Jill Wallentin, Marja Folcke och Åse Falkman Fredriksson. Vilket gäng av powerladys. <3

DSC_0532
Alltid lika trevlig att träffa Anne, en färgsprakande kvinna och lika galen i loppis som jag. Bara en sån sak gör
FullSizeRender
Emma (som fotar Annes böcker) var hemma hos oss och tog bilder för ett hemma-hos reportage. Inslaget heter matliv och publicerades i oktobernumret 2015.

Teckna prenumeration med detta schyssta erbjudande

Vill du, precis som min farfar, prenumerera på tidningen Matkärlek? Gör det ögonaböj och du får en fin rabatt: 8 nr för 249:- (spara 100 kr) eller 3 nr för 99:- (spara 30 kr). Prenumerera på Matkärlek här →

 

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

2 kommentarer

Oj, kände inte igen din sida först. Va massa reklam. Förstår att du måste ha in pengar på nåt sätt men är detta det bästa sättet? Tycker att det ”förstör” en hel del på din annars så fina sida…

Hej Annika! Jag förstår. För att kunna driva min sajt nu när jag sagt upp mig från mitt arbete måste jag få en intäktskälla någonstans ifrån. Bloggen används av supermånga och ni är många som uppskattar mina recept och ni kan ta del av em helt gratis. Jag lägger ner mycket tid som inte betalar mig något på bloggen annars och det blir ohållbart i längden. Då är mitt alternativ att lägga ner betydligt mindre tid på bloggen, vilket betyder färre recept och mindre inspiration eller att ha reklam som man kan välja att bortse från. Om du har ett bra tips hur jag kan tjäna pengar på bloggen är du varmt välkommen att komma med tips, jag är öppen för mycket. 🙂 Hoppas att du förstår mig och att du snabbt vänjer dig vid reklamen. Många kramar från Fanny.

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök