lesscarbs-podd

Fanny Lindkvist aka jag i podd!

För någon vecka sedan spelade jag in en podd tillsammans med Paleotekets Anna-Maria Norman. Det handlar om min bok Det stora Matäventyret, men också om barn och nyttig mat och lite mer om mig. Hoppas att du gillar det! 

Här kommer länk till podden: Här kan du lyssna i din podcast-app och du kan också lyssna direkt via Soundcolud här nedan:

 

 

Jag vore mycket tacksam för feedback på avsnittet och om det är intressant att höra mer i detta format.

 

Ps. här hittar du länk till Paleotekets hemsida med massa info om Paleo och AIP, de finns också på Instagram och Facebook

 

0/5 (0 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

3 kommentarer

Hej! Jag är ute och backpackar och inser hur svårt det är med mat när man inte kan laga och spara mat ordentligt. Blir lätt att man köper bröd osv. Jag vill inte fortsätta min rädsla för kolhydrater utan vill egentligen lämna lchf som jag tidigare ätit för paleo. Vill tänka på nyttig mat och kvalite då jag vill gå ned 50 kg och få en bra livsstil som fungerar år ut och år in. Det skulle vara så tacksamt om du ville snickra ihop ett inlägg med tips på super enkel, mättande och god mat som man kan göra när man inte har riktigt kök?:)

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök