Pepparrotskräm – supergod med lite extra sting i!

Denna megasnabba pepparrotskräm passar utmärkt till kallskuret som på bilden eller som fyllning till omelettwrap eller att breda på rökta laxskivor och rulla ihop. Tryck nedan för att komma till receptet!

 

Pepparrotskräm

 

Ingredienser till ca 1 dl:

  • 1 dl färskost (kvarg är ett alternativ eller hälften av varje)
  • 2 msk majonnäs
  • 2-3 tsk riven pepparrot (Tar du färsk får du ta mindre då den är starkare, du kan testa dig fram till den styrka du föredrar)
  • Salt efter smak

 

Gör så här

  1. Blanda samman alla ingredienser
  2. Smaka av med salt.
  3. Klart!

 

Tips!

Om du gillade det här receptet, kolla in min smarriga fetaostkräm

4.3/5 (4 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.