Detta är ett toppenbra tilltugg/förrätt som är lite roligt att bjuda på eftersom själva skålen är ett salladsblad.
Blåmögeloströra i endiveblad
Ingredienser till ett fat:
- 60 gram blåmögelost (välj den typ du gillar)
- 40 gram cream cheese
- 3 baconskivor
- 1 Endivesalladhuvud
- Svarta oliver
Gör så här
- Klipp baconet och knaperstek det i ugnen 180 grader ca 7-10 minuter (olika beroende på märke)
- Blanda samman ostarna på ett fat med en gaffel.
- Skölj salladen och skär gärna till salladsbladen undertill så de ligger stilla och rakt mot uppläggningsfatet.
- Rulla en liten boll av ostblandningen och lägg på varje salladsblad, tryck dit en oliv och strö över baconet.
Tips!
Om du gillade det här receptet, kolla in min avokado med ägg- och sardellröra
0/5
(0 Reviews)